Bryggers

Renovering af bryggers i Aarhus

Få et flot og funktionelt bryggers med hjælp fra Arensbach Entreprise A/S

Bryggerset er for mange en drøm, hvis ikke man er den heldige ejer af vaskemaskine og tørretumbler, eller hvis disse for eksempel er mast ind i et hjørne af badeværelset, hvor der ikke rigtig er plads. Det er måske ikke hjemmets hyggeligste rum, men det er enormt funktionelt. Ved at placere vaskemaskine, tørretumbler og opbevaring af støvsuger og strygebræt i bryggerset, kan disse praktiske – men ikke særlig æstetiske – elementer fjernes fra husets øvrige rum. Det giver både mere plads og større muligheder for at udfolde sig indretningsmæssigt. 

Et bryggers skal dog ikke kun være praktisk – det må også gerne se godt ud. Sådan har de fleste boligejere det. Hos Arensbach Entreprise A/S er vi helt enige. Vi er eksperter i renovering og totalrenovering. Uanset om du allerede har et bryggers, der trænger til at blive frisket op, eller om du skal have etableret et nyt bryggers i et ledigt rum i boligen, kan vi hjælpe dig. 

Bryggers

En bryggersrenovering indbyder til mange indretningsmuligheder

Bryggerset er et praktisk rum, som typisk indeholder vaskemaskine, tørretumbler, støvsuger og diverse rengøringsartikler. Hvis du ikke ønsker eller har plads til et dedikeret vaskerum i boligen, kan du vælge at kombinere det med andre funktioner, som passer til dig og din familie. På den måde får du mest muligt ud af din bryggersrenovering.

Hos Arensbach Entreprise A/S har vi renoveret mange boliger, og vores bygningskonstruktører er eksperter i at se mulighederne i de huse, vi arbejder med. Derfor kan de være behjælpelige med gode idéer til, hvordan du kan indrette dit bryggers i forbindelse med bryggersrenoveringen.

Nyt bryggers kombineret med entré

Mange parcelhuse er indrettet med to entreer – en pæn entré til at tage imod gæster og en praktisk hverdagsentré til at slæbe dagligvarer ind til køkkenet med plads til gummistøvler og flyverdragter. Er det tilfældet i dit hus, er det oplagt at etablere et nyt bryggers i jeres hverdagsentré. Selv hvis dit hjem kun har en enkelt entré, kan det stadig være praktisk at kombinere den med et bryggers.

Når man vælger at kombinere husets entré med bryggerset, er det vigtigt at tænke grundigt over, hvor vaskemaskine og tørretumbler placeres. Entreen er jo det første, du og dine gæster bliver mødt af, og derfor skal den gerne være rar og indbydende at træde ind i. Det kan for eksempel opnås ved at placere maskinerne bag skabslåger eller en skydedør, så de nemt kan skjules.

Hos Arensbach Entreprise A/S har vi lavet mange ombygninger og renoveringer. Vores bygningskonstruktører er eksperter i at udnytte kvadratmeterne bedst muligt, så dit nye bryggers i entreen både bliver funktionelt, pænt og indbydende.

Nyt bryggers kombineret med badeværelse

Eftersom badeværelset allerede er vådrumssikret og har adgang til vandrørene, er det oplagt at kombinere bryggers og badeværelse. Har badeværelset en ledig kvadratmeter eller to, kan der etableres en vaskesøjle – selvfølgelig med øje for, at de praktiske, hårde hvidevarer ikke forstyrrer badeværelsets indretning. Det kan for eksempel løses ved at gemme maskinerne væk bag skabslåger eller en skydedør. Hos Arensbach Entreprise A/S har vi renoveret mange badeværelser, og derfor kan vi sagtens hjælpe dig, hvis du gerne vil have frisket badeværelset op i samme omgang.

Nyt bryggers kombineret med grovkøkken

For mange husejere eller kommende husejere er det en drøm at få et køkkenalrum, men det kan også give nogle begrænsninger. Af æstetiske årsager er der nemlig mange, der ikke har lyst til, at diverse køkkenmaskiner og -redskaber skal være synlige i det daglige. Har du det sådan, kan det være en god idé at kombinere din bryggersrenovering med etableringen af et grovkøkken – især hvis bryggerset ligger i forlængelse af køkkenet. Her har du plads til opbevaring og samtidig god plads til det grove køkkenarbejde som at rense grøntsager, kødstykker og fisk. Hos Arensbach Entreprise A/S er vi eksperter i ombygning og renovering, så vores bygningskonstruktører kan sagtens hjælpe dig med at etablere et nyt bryggers kombineret med grovkøkken.

Nyt bryggers kombineret med en kælderrenovering

Hvis dit hus har en velfungerende kælder, er det et oplagt sted at placere de mere praktiske rum i huset – som for eksempel et nyt bryggers. Det kommer naturligvis an på, om kælderen er egnet til det. Derfor kan det være en god idé at tænke bryggerset med ind i projektet, hvis du overvejer at få renoveret din kælder. Vi er eksperter i alle typer af renoveringer hos Arensbach Entreprise A/S, og derfor kan vi uden problemer hjælpe dig med at etablere et nyt bryggers i din kælder – uanset om den skal renoveres først eller ej. 

Nyt bryggers kombineret med fyrrum eller varmepumperum

Hvis dit hus bliver opvarmet med et oliefyr, pillefyr eller en varmepumpe, er det oplagt at etablere et bryggers samme sted. Det er i forvejen et praktisk rum, og derfor vil det give god mening at placere vaskemaskine og tørretumbler her. Det er naturligvis vigtigt at sikre sig, at rummet har ordentlig udluftning og er indrettet efter kravene til fyrrum. Ønsker du at få etableret et nyt bryggers i dit fyrrum, kan vores bygningskonstruktører hjælpe dig med at sikre, at rummet lever op til alle de brandtekniske krav.

Nyt bryggers i Aarhus: Vælg et lokalt entreprisefirma, der er eksperter i renovering

Det er i høj grad en tillidssag at hyre håndværkere til at hjælpe med renovering af enhver art. Det kan være svært at vide sig sikker på, om man har valgt den rette til opgaven, før arbejdet er udført. Hos Arensbach kan vi berolige dig med, at god kundeservice er helt centralt for os. Det gælder lige fra udformningen af tilbuddet, til vi leverer det færdige og nyrenoverede bryggers til dig. Igennem hele processen gør vi os umage med, at du er velinformeret og involveret i projektet i det omfang, du har lyst til.

Alle vores håndværkere er dansktalende, faglærte og har hænderne rigtigt skruet på. De har en sikker og rutineret arbejdsgang, der sikrer dig et perfekt resultat, som både visuelt og håndværksmæssigt lever op til dine forventninger. Vi arbejder hver eneste dag på at leve op til vores tre kerneværdier: Ordentlighed, omhyggeligt arbejde og overholdte aftaler. Derfor kan du vide dig sikker på, at vores medarbejdere møder op som aftalt og overholder tidsplanen – så du ikke skal bekymre dig om, at renoveringen af dit bryggers trækker i langdrag. 

Vi er stolte af, at vi har et ry for at være et entreprisefirma, man kan stole på. Kontakt os i dag, og få et tilbud på at få renoveret dit bryggers i Aarhus eller omegn.

Kontakt os